Giselle Gouverne, intuïtieve tekst-engel

Mijn passie voor jouw webteksten


Ben jij een geïnspireerde coach, holistisch therapeut, bewuste ondernemer of spirituele professional?

Dan help ik jou graag met je webteksten.
Zodat het mooie werk dat jij doet, meer de wereld in kan komen.
En zodat jouw favoriete klanten hun weg naar jouw diensten weten te vinden.

Doe je voordeel met mijn 40 jaar ervaring in de wereld van persoonlijke groei, bewustwording en spiritualiteit. 

Vooral voor vrouwen.
Ik werk overwegend met vrouwen. Mannen zijn zeker ook welkom, maar ik merk dat het voor vrouwen vaak extra spannend is om online zichtbaar te worden en te gaan staan voor hun zielsmissie. Dat hele proces heb ik de afgelopen paar jaar zelf ook mogen ervaren, met alle ups en downs die daarbij horen. En daar wil ik andere geïnspireerde vrouwen graag in bijstaan.

Ik kom tot jouw kern.

Ik vind het leuk om de rode draad te vinden in jouw kluwen aan verbale en non-verbale informatie. Jouw kwaliteiten voel ik intuïtief aan en ik help je om die helder verwoorden. Zo krijg je daar zelf nog meer binding mee, wat je helpt om er echt voor te gaan staan en in jezelf te geloven.

Ik help je verbinding te leggen met jouw ideale klanten.

Door niet alleen jou maar ook je favoriete klanten goede vragen te stellen, pik ik snel op waar zij mee worstelen en waar zij behoefte aan hebben. Zo help ik je een brug te slaan tussen wat jouw klanten zoeken en wat jij te bieden hebt.

Ik heb een grote affiniteit met jouw doelgroep.

Ik loop al vier decennia rond in de wereld van persoonlijke groei, emotionele heling, bewustwording en spiritualiteit. Als tekstschrijver, als ondertitelaar én als persoonlijke-groei-junkie.

Ja, ik ben een persoonlijke-groei-junkie.

Ik kom uit een theosofisch nest en heb altijd een enorme drive gehad om me verder te ontwikkelen. Van emotioneel lichaamswerk, sjamanisme en werken met overtuigingen tot persoonlijk leiderschap, non-dualiteit en Een Cursus In Wonderen.

Daarnaast ben ik een fan van alles wat groen, duurzaam en self-empowering is: permacultuur, alternatieve geldsystemen, vrijzinnige vormen van onderwijs, conscious capitalism en de vier P’s in business: People, Planet, Profit & (Soul) Purpose.

Al  met al heb ik zo’n 40 jaar lang idioot veel cursussen, workshops en sessies gedaan, plus een handvol trainingen en opleidingen.

Ik kon alleen nooit kiezen ?. Er was altijd wel weer iets nieuws waar ik warm voor liep. Eigenlijk wilde ik al die paden allemaal wel volgen. Het liefst wilde ik al die mooie methodes en vernieuwende bewegingen meer de wereld in helpen brengen.  

Wat ik nu ook doe, op mijn manier. Niet als bodyworker of aurareader, maar als webtekstschrijver. Vooral voor geïnspireerde vrouwen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken om zichzelf online neer te zetten.

 

Toveren met tekst

Ook als vertaler/ondertitelaar, copywriter en redacteur zit ik vooral in de spirituele hoek. Zo ben ik al 20 jaar tekstschrijver voor de Venwoude Levensschool en ondertitel ik ook al 20 jaar voor de Nederlandse spirituele dvd-markt (Eckhart Tolle, Byron Katie, Wayne Dyer, Esther Hicks, Deepak Chopra, Happinez-specials enz) en voor de Boeddhistische Omroep.

Maar ik vind het ook geweldig om Scandinavische crimi’s te ondertitelen, zoals The Bridge of Below the Surface. Of historische series zoals Downton Abbey, Berlin 59, het Deense oorlogsdrama 1864 of de Zweedse serie The Restaurant. Of interviews met Latino’s voor Spoorloos, omdat ik na 20 jaar wonen op Lanzarote een goed oor heb voor Zuid-Amerikaanse dialecten.

Kosteloze sparringsessie

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Dan bied ik je een kosteloze sparringsessie aan van een half uur. Bedoeld om samen helder te krijgen:
1) wat jij precies voor ogen hebt,
2) waar je daarin tegenaan loopt, en
3) wat ik daarin voor je zou kunnen betekenen.

Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal!

Hoe blije klanten mij ervaren

Giselle dacht veel meer met me mee dan ik had verwacht. Niet alleen over de teksten, maar ook over de website, over een fotoshoot en over de ondernemerskant. Ze doet suggesties maar laat je daarin ook helemaal vrij.

Wat ik ook superfijn vond, was hoe ze de nadruk legde op congruentie: dat ik me niet anders hoef voor te doen dan ik ben, dat IK erdoorheen mag schijnen, zodat mensen MIJ krijgen.

anjaweijers.nlintegrale coaching en trainingen persoonlijk leiderschap

Anja Weijers

Ik heb jou gevraagd omdat jij teksten helder en zonder poespas kan schrijven en er de ziel in kan leggen. Ik voelde mij heel erg gezien in wie ik ben. Ook vind ik je heel betrokken en warm, en professioneel.

De combinatie van wie jij bent met je professionaliteit en je gedrevenheid, maken dat het heel aangenaam is om met je samen te werken. Ik werd er blij van!

anamcara-utrecht.nl, weldadige en verdiepende massages voor lijf en ziel

Marie-Paule Thijssen

Wil jij ook webteksten waar je blij van wordt?