Ervaringen van blije klanten

Tekst-engel
Het woord ‘tekst-engel’ trok mijn aandacht toen ik googlede op ‘tekstschrijver + spiritualiteit’. Als eigen-wijze uitvaartbegeleider wilde ik nog meer voor mezelf gaan staan en vooral de spirituele kant van mijn werk meer naar voren laten komen. Dus zocht ik een tekstschrijver die daar ook een affiniteit mee had.

Zelf had ik al vaak geprobeerd iets op te schrijven, maar daarin ben ik nogal streng voor mezelf. Ik vond het nooit goed genoeg en raakte in de war bij het zoeken naar woorden. Wat ik schreef, was niet hoe ik het voelde. Dit is gewoon niet mijn vak, dacht ik toen, ik heb hulp nodig.

Eigen taalgebruik
Giselle heeft mooi opgeschreven wat ik bedoelde, met creativiteit en een rijkheid aan woorden. Ze nam de tijd om me te leren kennen en heeft mijn eigen taalgebruik goed aangevoeld. Ook ben ik heel blij met de stukjes over hoe mensen mijn begeleiding hebben ervaren, echt prachtig om te lezen. Dit krijg ik ook van anderen terug.

Vroedvrouw
In onze hele samenwerking van 9 weken was Giselle steeds een ondersteunende vroedvrouw, ook in het ‘perswerk’ van de laatste 2-3 dagen waarin de puntjes op de i moesten worden gezet. Ze behield goed het overzicht en wist me op een prettige, respectvolle manier te coachen en zo nodig gerust te stellen. Dankzij haar aanmoediging heb ik toch die filmpjes van mezelf op mijn site durven zetten, en daar hoor ik ook positieve reacties op. Fijn! Dank je wel Giselle, ik wil jou zeker aanraden als tekstschrijver!

nataliebosscheruitvaart.nlook voor duurzame en spirituele uitvaarten

Natalie Bosscher

begeleiding bij eigen-wijze uitvaarten

Jezelf neerzetten – maar hoe dan?
Mede door een businesswebinar was ik heel geïnspireerd om de stap naar meer zichtbaarheid te maken. Dus wilde ik ook een eigen website. Maar hoe dan? Het moeilijkste vond ik daarbij om helder te worden over wat ik nu precies wilde neerzetten. Met Giselle heb ik daar heel goed samen naar kunnen kijken. Zij is bekend met de coachopleiding die ik gedaan heb en ik kende haar ook al van vóór die tijd.

Wie ik ben als coach
Het huiswerk dat ik van haar kreeg, gaf me overzicht en meer duidelijkheid over wat ik te geven heb. Vooral de intuïtieve schrijfopdracht was heel tof om te doen. Daar heb ik zo helder gekregen welke richting ik op wil, wie ik ben als coach, wat ik wil uitstralen en manifesteren, dat was heel inspirerend.

Steun en sturing
Het contact met Giselle heb ik als superfijn ervaren. Tot het laatste moment was ze heel betrokken en lief. Ze geeft je echt de steun en ook de sturing die je nodig hebt om je stappen richting meer zichtbaarheid te gaan zetten.

Right in the feels
Van mensen om me heen hoor ik dat de teksten overkomen alsof ik ze zelf geschreven heb. Dat had ik nooit zo gekund, maar het geeft wel aan hoe afgestemd Giselle is.

De testimonials die zij voor me heeft geredigeerd, raakten me right in the feels. Heel bijzonder dat mensen zulke dingen over je zeggen, dat geeft zo’n bevestiging.

babettestroes.nl, coaching voor jonge vrouwen

Babette Stroes

transpersoonlijk coach

Een vakvrouw met oog voor de essentie
Ik wilde pakkende, gestructureerde teksten voor mijn website. Niet alleen om mezelf te promoten als seksuoloog en lichaamswerker, maar ook om mijn missie uit te dragen: mensen bewust maken van het belang van Eros in ons leven, op elk gebied.

Vrije flow, heldere inkadering
Maar ik heb in onze samenwerking nog veel meer gekregen. Giselle zette me ertoe aan om mijn teksten echt vanuit mijn bron te laten vloeien. En die vrije flow kaderde zij dan weer in. Dat is een grote kwaliteit van haar: ze haalt de essentie uit wijdlopige verhalen en brengt er een heldere structuur in aan. De diepte van de boodschap blijft daarbij overeind, daarin vind ik mezelf nog steeds terug.

Volle support, én kritisch
Ik heb in het hele traject steeds Giselle’s volle support gevoeld, ook al was ze soms kritisch en moest ik soms heilige huisjes opgeven. Ze durft je te sturen en is niet bang om je voor het hoofd te stoten – het gaat haar om de uiteindelijke kwaliteit.

Co-creatie
Ons hele traject voelde hierdoor echt als een co-creatie, ook in combinatie met mijn webdesigner Caro Buiskool. Teksten, design en foto’s zijn drie eigen vakgebieden, die moet je het liefst delegeren aan drie experts. Ik ben heel tevreden over mijn website en krijg er ook goede feedback op.

reconnect-to-eros.com

Henriette Versteijnen

seksuoloog, lichaamswerker en Eros-specialist

Droog verhaal
Ik had geen idee waar ik moest beginnen toen ik een website wilde. Zelf kwam ik niet verder dan een droog verhaal en ik wist: dit is het niet. Maar het was niet bij me opgekomen om hiervoor iemand in te schakelen. Dat idee ontstond spontaan tijdens een mooi gesprek met Giselle. Precies op tijd voor een lezing die ik zou gaan geven.

Giselle ken ik van workshops bij het ICU. Ik had gezien wat een prachtige teksten ze voor Paul & Jane’s website had geschreven (www.icunow.nl) en hoe ze iedereen daar steeds net het zetje wist te geven naar hun volgende stap. Dat gaf mij veel vertrouwen.

Echt mijn site
Toch was ik nog verrast hoezeer het echt mijn site is geworden, ook qua kleur en uitstraling – echt mijn kindje. De teksten waren precies de spijker op de kop, daar heb ik heel weinig aan veranderd. Ze heeft me ook erg geholpen met de indeling, daar had ik absoluut geen kijk op. Net als met mijn folder. Het was spannend en heel verrassend om de testimonials over mij te lezen: ‘wow, dat ze dat van mij zeggen!’

Het gaat vanzelf
Wat ik vooral aan Giselle waardeer, is haar geduld en rust, haar creativiteit, en dat ze echt weet wat ze doet. Ze weet je in hele makkelijke, eenvoudige stappen door het hele proces heen te leiden, het gaat allemaal heel organisch en vanzelf.

wilmaverbeek.nl, stapsgewijs op weg naar meer bewustzijn

Wilma Verbeek

Toegankelijk
Ik wilde weer een website in verband met de herstart van mijn coach- en trainingspraktijk. Omdat ik weet wat daarbij komt kijken, wilde ik hier graag ondersteuning bij. Ik kende Giselle al van de Venwoude Levensschool en wist dat ze daar iets met teksten deed. Toen we een keer samen een training assisteerden, merkte ik hoe toegankelijk ze is en niet schroomt om zich bloot te geven als ze dingen spannend vindt. Dat maakte dat ik een klik voelde en dacht: bij haar moet ik zijn.

Groeiproces
Giselle nam me stap voor stap voor mee in het proces. Ze dacht veel meer met me mee dan ik had verwacht. Niet alleen over de teksten, maar ook over de website, een fotoshoot en de ondernemerskant. Ze doet suggesties maar laat je er verder helemaal vrij in. Op momenten dat ik me onzeker voelde, wist ze me gerust te stellen dat het ook een heel groeiproces is om jezelf neer te zetten. Daarin was ze heel ondersteunend.

Congruentie
Superfijn was hoe ze de nadruk legde op congruentie: dat ik me niet anders hoef voor te doen dan ik ben, dat IK erdoorheen mag schijnen, zodat mensen MIJ krijgen. Ze gaat er echt voor dat de teksten kloppen met wie je bent en wat je aanbiedt. Daar is ze heel goed in, en geduldig. Vol goede moed kwam ze elke keer met nieuwe ideeën.

Ik ben echt blij met hoe het is gegaan. Als je twijfelt tussen zelf doen of je laten begeleiden: laat je begeleiden!

anjaweijers.nl, integrale coaching en trainingen persoonlijk leiderschap

Anja Weijers

Helder en zonder poespas
Ik zocht iemand voor het schrijven van mijn websiteteksten en het formuleren van de juiste boodschap aan potentiële cliënten. Op zo’n manier dat er een brug geslagen wordt naar de cliënt, waardoor de boodschap leesbaarder wordt. Ik heb jou gevraagd, omdat ik vind dat jij teksten helder en zonder poespas kan schrijven en er de ziel in kan leggen.

Ik ben heel blij met het resultaat, zeker ook om eenzelfde toon in alle teksten te krijgen. En ook wat je het beste op een homepage kan zetten.

Gezien in wie ik ben
Ik vond de samenwerking met jou heel fijn, vooral ook het eerste gesprek waar je helemaal aandacht hebt en er ontzettend goed uit kan halen waar het nu in wezen over gaat voor mij. Ik voelde mij heel erg gezien in wie ik ben.

Betrokken, warm en professioneel
Ik zal je zeker aanbevelen, omdat ik je heel betrokken en warm vind, en professioneel. En autonoom, om er vanuit de cliënt gedacht over te schrijven. De combinatie van wie jij bent met je professionaliteit en je gedrevenheid, maken dat het heel aangenaam is om met je samen te werken. Ik werd er blij van!”

anamcara-utrecht.nl, weldadige en verdiepende massages voor lijf en ziel

Marie-Paule Thijssen

Wil jij ook webteksten waar je blij van wordt?